top of page

SUNNYSIDE EXPERIENCE

sunny2.jpg

2019 inleedes samarbetet mellan Malms Motorsport och Sunnyside Experience. Detta genom den kampanj som Lars Stugemo driver i kampen att finna finansiering åt forskningen kring cancer. Samarbetet tog extra fart då man hade för avsikt att teamet skulle starta i Rally Sweden som är Sveriges största rally tävling ingående i VM. Teamet skulle då köra i den klassiska klassen i en Volvo PV från 1965 med läcker dekor i kampanjens anda

#FKKCANCER

fkkc.PNG

#FKKCANCER är en kampanj som drivs av Lars Stugemo på Sunnyside Experience. Lars som själv har ett gediget intresse i rally och är en aktiv snabb förare som gärna tävlar utomlands. Projektet #FKKCANCER har hittentills samlat in över 200 000kr till kampen mot cancer och här försöker Malms Motorsport bistå så gott man kan med att bl.a sälja de riktigt snygga retro dekaler som all avkastning får till forskningen.

ID Kommunikation

idkom.jpg

Tillsammans med sina kunder tar ID fram affärsdrivande och väl förankrade kommunikationsstrategier. Sätter upp skisser på väggarna och lägger ut idéer på golvet. Arbetar planerat, oplanerat och strukturerat. Frågar, funderar, gräver. Går runt i verkligheten. Intervjuar, testar och undersöker. Diskuterar affärsnytta, varumärken och kreativitet. Håller workshops, walkshops och talkshows. Plockar bort allt onödigt tills bara kärnan finns kvar.

På så sätt hjälper de företag och organisationer att tydliggöra sin röst så att de kan bygga långsiktiga och hållbara relationer, samtidigt som de skapar förutsättningar för människor att göra goda val.

Piratens Bakficka

logo.jpg

Vi arbetar med olika auktionshus över hela europa samt agenter från olika länder då det gäller antika möbler och annan typ av heminredning. Vi strävar hela tiden efter att hålla en unikitet åt våra kunder. Vi arbetar mycket på uppdrag av dig som kund där du har ett speciellt önskemål om exempelvis ett speciellt mått på ett skåp i en viss stil eller liknande. Vi samarbetar även med flera inredare som använder oss som deras kanal för att komma åt det där lilla extra.
Då det gäller våran konst arbetar vi även där med specialbeställning antingen i 3 D gallericanvas då vi skapar en unik tavla utefter önskemål eller som väggmålning där vi utför alltifrån barnrum till restauranger eller andra offentliga miljöer.

lundells.jpg

Peter Lundell driver sedan 20 år tillbaka en bil & däckverkstad i Sjöbo i Skåne. Företaget ingår i MECA samt Vianor kedjorna och servar alla typ av bilar, släp och husbilar. Dessutom har man lång erfarenhet av eget biltävlande och därmed en stor tilltro från andra tävlande att bl.a tillverka störtbågar etc till dem.

Lundells Motorsport

bottom of page