top of page
starka.PNG

Starka Betong

Starka är ett självständigt privatägt företag i tredje generationen som tillverkar och säljer prefabricerade betongprodukter. De har specialistkompetens och moderna resurser för utveckling och tillverkning av betongelement, stödmurar och markkomplettering.

lundells.jpg

Lundells Motorsport

Peter Lundell driver sedan 20 år tillbaka en bil & däckverkstad i Sjöbo i Skåne. Företaget ingår i MECA samt Vianor kedjorna och servar alla typ av bilar, släp och husbilar. Dessutom har man lång erfarenhet av eget biltävlande och därmed en stor tilltro från andra tävlande att bl.a tillverka störtbågar etc till dem.

sunny2.jpg

SUNNYSIDE EXPERIENCE

2019 inleedes samarbetet mellan Malms Motorsport och Sunnyside Experience. Detta genom den kampanj som Lars Stugemo driver i kampen att finna finansiering åt forskningen kring cancer. Samarbetet tog extra fart då man hade för avsikt att teamet skulle starta i Rally Sweden som är Sveriges största rally tävling ingående i VM. Teamet skulle då köra i den klassiska klassen i en Volvo PV från 1965 med läcker dekor i kampanjens anda

fkkc.PNG

#FKKCANCER

#FKKCANCER är en kampanj som drivs av Lars Stugemo på Sunnyside Experience. Lars som själv har ett gediget intresse i rally och är en aktiv snabb förare som gärna tävlar utomlands. Projektet #FKKCANCER har hittentills samlat in över 200 000kr till kampen mot cancer och här försöker Malms Motorsport bistå så gott man kan med att bl.a sälja de riktigt snygga retro dekaler som all avkastning får till forskningen.

idkom.jpg

ID Kommunikation

Tillsammans med sina kunder tar ID fram affärsdrivande och väl förankrade kommunikationsstrategier. Sätter upp skisser på väggarna och lägger ut idéer på golvet. Arbetar planerat, oplanerat och strukturerat. Frågar, funderar, gräver. Går runt i verkligheten. Intervjuar, testar och undersöker. Diskuterar affärsnytta, varumärken och kreativitet. Håller workshops, walkshops och talkshows. Plockar bort allt onödigt tills bara kärnan finns kvar.

På så sätt hjälper de företag och organisationer att tydliggöra sin röst så att de kan bygga långsiktiga och hållbara relationer, samtidigt som de skapar förutsättningar för människor att göra goda val.

logo.jpg

Piratens Bakficka

Vi arbetar med olika auktionshus över hela europa samt agenter från olika länder då det gäller antika möbler och annan typ av heminredning. Vi strävar hela tiden efter att hålla en unikitet åt våra kunder. Vi arbetar mycket på uppdrag av dig som kund där du har ett speciellt önskemål om exempelvis ett speciellt mått på ett skåp i en viss stil eller liknande. Vi samarbetar även med flera inredare som använder oss som deras kanal för att komma åt det där lilla extra.
Då det gäller våran konst arbetar vi även där med specialbeställning antingen i 3 D gallericanvas då vi skapar en unik tavla utefter önskemål eller som väggmålning där vi utför alltifrån barnrum till restauranger eller andra offentliga miljöer.

bottom of page